Mi-e dor, mi-e dor…

Chiar daca afara e deja "primavara" nu ma simt confortabil sa vad aparand cosuletele de ghiocei la orice colt de strada. Oare in martie or sa mai fie ghiocei? Saptamana trecuta dupa celebra furtuna, gardul meu de la Gurbanesti a fost dat la pamant. Toti stalpii de sustinere mi s-au rupt. Cu ocazia drumului pe care trebuie sa il fac, o sa ne construim si primul nostru solar.

Pana atunci insa am decis sa exersez si acasa, la bloc, alternand drumurile de pe balcon in casa, cumparandu-mi un set complet de instrumente, de la termometre la sape mici, greble in miniatura si asa mai departe.

In pamantul de la mine de la tara, pana acum nu am dat gres cu nimic. Intr-un fel sau altul aproape totul a crescut, prin suflare Dumnezeiasca. In paharele sintetice de la Ikea, vom vedea. "Pamantul" a fost livrat sub forma de pastile compresate care s-au umflat prin 200 de ml de apa. Semintele sunt tratate si am fost avertizat sa nu le mananc. Ma intereseaza ciclicitatea, ma intereseaza sa studiez si sa invat. Va tin la curent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>